Fish4Puppies je odličan izbor za vašeg novog prijatelja.
Kako će rasti, vaše štene će prolaziti kroz brojne promjene, a one uključuju:Puppy_on_Halong_Bay

– Rast i razvoj kosti i zglobova
– Razvoj mozga i vida
– Razvitak probavnog sustava

Kako Fish4Puppies pomaže štenadi?
Visokokvalitete bjelančevine.
Bjelančevine su ključ izgradnje mišića, kože, dlake i unutarnjih organa. Tokom rasta i razvoja štene treba unositi velike količine visokokvalitetnih proteina. Riblji proteini su izvrsni, lako probavljivi i visokokvalitetni.

Omega 3.

Fish4Puppies hrana sadrži visok postotak Omega 3 masnih kiselina koje pomažu zdrav i pravilan razvoj šteneta. DHA aminokiselina koja se nalazi u Omega 3 vrlo je bitna za;
– pravilan razvoj staničnih membrana mozga
– Pomaže stvoriti tkivo koje pretvara svjetlost u energiju
Sve je više dokaza o ulozi Omega 3 masnih kiselina pri razvoju oka, a posebno DPA koja se nalazi samo u morskim izvorima Omega 3.

Hrana bogata kalcijem i fosforom

Kaclij i fosfor su nužni za zdravlje kostiju i zuba. Mineralni balans (posebno Ca i P) koji sadrže morske ribe idealan je za rast i razvoj kostiju te se odlično apsorbira.

Trening
Uz kvalitetnu prehranu, trebate i kvalitetne poslastice za vaše štene. Oni moraju puno naučiti, a ništa ne pomaže kod učenja kao izvrsne, ukusne nagrade. Fish4Dogs Sea Jerky je ukusna poslastica koja istovremeno ima nisku kalorijsku vrijednost te održava čistoću zuba. Sastoji se isključivo od pečene riblje kože, stoga možete biti sigurni da ne sadrži aditive, umjetne boje i konzervanse.

salmon-raw